Οι πολίτες δίνουν νέα θητεία στον Καμπόσο με συντριπτικά ποσοστά-Μακράν μπροστά από όλους τους αντιπάλους του.
Ο Κώστας Παναγόπουλος (Alco) μιλά για «φαινόμενο Καμπόσου.»

Συντριπτικά ποσοστά σε όλα τα επίπεδα δίνουν οι πολίτες του δήμου Άργους Μυκηνών στον Δημήτρη Καμπόσο μέσω δημοσκόπησης της εταιρείας ALCO  η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό εφημερίδας.

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,
Με την ευκαιρία της λήξης των αγώνων του Προκριματικού Ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων που ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο Κλειστό Γυμναστήριο Άργους, επιτρέψτε μας να σας εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την πολύ καλή συνεργασία που ειχαμε για να φέρουμε αυτό το πολύ καλό αποτέλεσμα που όλοι μας χάρηκαν στην φιλόξενη πόλη του Άργους.

Η αγάπη και ο ενθουσιασμός του  κόσμου για άλλη μια παρέμβαση που ολοκλήρωσε αυτή η δημοτική αρχή με συγκινεί και μου δίνει δύναμη.
Τα γεφύρια είναι η γειτονία που μεγάλωσα και ήταν πάντοτε παραμελημένη! Τώρα με καλή οικονομική διαχείριση (γιατί οι πόροι του κράτους είναι λιγοστοί) δώσαμε πνοή ζωής στην περιοχή των γεφυριών και θα ακολουθούσουν κι άλλες!
Τα μπράβο και τα συγχαρητήρια μας δίνουν κουράγιο. Πολλές φορές η αγάπη σας φαίνεται υπερβολική όμως αποδεικνύει ότι εκτιμάτε το έργο το οποίο γίνεται από αυτή την δημοτική αρχή. Δ.Κ

 

View the embedded image gallery online at:
http://kamposos.gr/index.php/news#sigFreeIdb9ff3295dd

mikros Konstantinos1Ο Δήμος Άργους Μυκηνών στην προσπάθεια του να ενισχύσει οικονομικά την οικογένεια του μικρού Κωνσταντίνου Τσίμπου, ο οποίος παλεύει με την οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία και πρέπει να μεταβεί άμεσα στην Αμερική, μετά από απόφαση που πήρε σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο, συγκρότησε επιτροπή η οποία με συντονισμένες ενέργειες, θα προσπαθήσει να συλλέξει ένα σημαντικό ποσό για να πραγματοποιηθεί το ταξίδι ζωής για το 6χρονο αγοράκι.

.